søndag 27. desember 2015

Linnea 8 uker - 1 uke igjen??


Linnea og Gina på julaften

Linnea ved juletreet, med julegaven hun fikk fra dyrlegen.
8 uker er gått siden Linnea traff Lillen, hvor mange dager går det før valpene kommer tro??

Linnea har vært med oss på møljelaget lille julaften og tuslet med oss hele julaften. Hun er kjempe grei selv om det er mange folk, hilser litte grann - også går hun og legger seg. Ikke noe stress med den dama. Gleden var STOR da farfar kom til oss til julemiddagen. Farfar er alltid en favoritt hos hundene, og nå var det lenge siden han har vært på besøk hos oss. Linnea holdt seg i nærheten av farfar, og lå ved han nesten hele kvelden.Linnea sovna ved kjeppen til farfar under julemiddagen
Vi ser at valpene beveger seg i magen til Linnea nå, det buler ut her og der stadig. Det er så gøy å kjenne hvor mye sterkere sparkene har blitt. Linnea sover mye nå, og hun må ut å tisse hele tiden. Hun har hatt litt diare de siste dagene, så det har blitt noen ekstra turer ut pga. det også. En telefon til dyrlege Heidi på dagen julaften og et lite treff på kontoret hennes, så roet jeg meg ned igjen. En blir så redd for at Linnea ikke får i seg nok mat til seg selv og valpene. Dyrlege Heidi hadde både ZooLac, boksemat og tørrfor på lager, som hjelper Linneas mage å roe seg ned igjen.

Linnea med kula si

I kveld har ungene fingerhekla halsringer til valpene. Valpene får hver sin farge på halsbånd fingerheklet av ull. Vi bruker disse de første ukene, slik at vi skal se forskjell på dem. Senere får de vanlige halsringer med fargen sin på. Så nå er det klart også :)

Flinke unger, fingerhekler halsringer til valpene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar