tirsdag 24. april 2018

Rosa har flyttet inn på valperommet


Rosa har flyttet inn på det rosa valperommet ;)
Rosa har nå sovet sin første natt på valperommet, eller hun har jo mange netter der fra før - men da var hun liten valp og lå i samme valpekassa med sine 8 brødre og mamma Lilly. Nå er det hennes tur til å få sine valper i samme valpekassa og på samme rommet.

Rosa var med inn på valperommet en stund på søndag, da Gina og jeg ordnet litt der inne - det første hun gjorde var å hoppe opp i senga Gina og jeg skal sove i... valpekassa brydde hun seg ikke om i det hele tatt.
Rosa undersøker valperommet
Her ligger jeg godt ;)
På ettermiddagen i går var Rosa med Gina på valperommet og gjorde lekser og så på film. Da koset hun seg på gulvet, og litt i valpekassa. I natt har vi alle tre sovet der, og Rosa har nok sovet mest på gulvet - men også noe oppi valpekassa. Så nå har vi flyttet inn på valperommet, så Rosa får litt tid til å bli kjent der inne igjen.

Jørgen fingerhekler halsringer til valpene,
hvor mange trenger vi tro....

God og rund mage...
Rosa er stor nå, og det ser og kjennes ut til å være litt av et sirkus inne i magen hennes. Hun stønner når hun legger seg ned på gulvet, og strekker seg godt ut når hun ligger på siden. Hver dag vil hun inn til farmor og farfar. Alltid stas å komme inn til dem å få en godbit og litt ekstra kos.Rosa venter på godbit fra farfar
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar