lørdag 28. april 2018

Dag 63, og valpene er allerede 3 dagerDet ble ikke mange nettene Rosa fikk på valperommet før valpene kom.... i dag hadde hun termin, men allerede onsdag ble valpene født. På dag 60 i drektigheten, men alle hadde god fødselsvekt og er livlige og flinke til å finne puppen.


Godt med litt kos fra Jørgen, mens det jobbet i kroppen

Rosa syns det var godt med litt kos fra Jørgen, da han kom hjem fra skolen på tirsdag. Vi begynte da så smått og se at det jobbet litt i kroppen hennes. Timene går da en venter på fødsel, kvelden og mye av natta gikk før vi ved 04.30 tiden på onsdags morgenen syns det begynte og ta seg opp litt. Så da ble vi enige om at Nina (Rosa sin forvert) skulle sette seg i bilen og kjøre hit over. Nina var her kl. 06.20, og akkurat 1 time etter gikk vannet. Da klarte jeg ikke sende Gina på skolen, som hadde vært oppe hele natten og ventet på at valpene skulle komme. Kl. 07.42 kom første valpen, og så kom den ene gutten etter den andre. Valp nr. 6 var tispe, og da håpet vi resten ville være tisper, men neida - resten av gjengen var gutter. Rosa var så rolig og flink under hele fødselen, og alt gikk så fint.
Rosa vasker litt på sin nyfødte valp

Rosa sjekker at alt er bra med sine 4 første avkom

Stolt mamma Rosa med sine 8 små


Alle 8 valpene, bare noen timer gamle
Tusen takk til Nina og Gina, for all hjelp under fødselen. Det var så fint at Nina fikk til å komme og være med på Rosa sin fødsel. Trygt for Rosa og oss begge, å være sammen i denne stunden.Nina passer på at alle får hver sin pupp
En liten kosestund før Nina reiste hjem
Det er like utrolig hver gang å se utviklingen på valpene dag etter dag,
og vi gleder oss veldig til disse 8 ukene med de 8 små.

Rosa med sine 2 dager gamle valper

Snehvit og de syv dvergene ;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar