tirsdag 5. februar 2013

Nora 12 år


Klovnen min fyller 12 år i dag... Herlige lille Nora bustetroll fyller år. Mamma kom ned da ungene kom hjem fra skolen. Så her ble det bursdagslunsj med sang og kort, som ungene hadde lagd til henne. Bursdagsboffen fikk boksemat, som er hennes favoritt. Senere på dagen fikk hun komme inn til farmor og farfar å få bursdagsgodbit :)


En av Nora sine favoritter er å ta en tur til farmor og farfar. Om det er snakk om noen timer, eller noen netter mens vi er borte, så er hun like glad for å få komme til farmor og farfar. Der ligger hun i sofaen og får all oppmerksomheten alene. Uten å måtte dele den med unger og andre bikkjer.... Det er nok deilig for en gammel dame. Nora er også veldig pappajente, det å få være med John å jobbe eller på diverse turer, det er toppen. Samt å være med meg å kjøre Gina på dans, og ta en gåtur i Prestfoss mens Gina danser.

John og Nora kjører traktor, og er klar for å jobbe litt.

Nora "leser" skiltene, og er litt usikker på hvilke vei vi skal ta...
Hun bor  jo i Åmot, men mener bilen står på vei oppover mot Eggedal ;)
Ellers liker den gamle damen hula si på vaskerommet, der får hun fred og ro fra alle andre. Derfra har hun full kontroll på hylla hvor eskene med Dentastix og Markisene hennes står. Denne lille dama har alltid vært spesiell. 11,5 år gammel begynte hun å bryte seg ut av hundegården... Da Lilly var valp og Nora var 8-9 år gammel, hvem var det som beit av duskene på Gina sin nye Reima lue, joda det var gamlemor og ikke valpen...


Gratulerer med dagen kjære Nora'n vår, 
er så glad for at vi fikk akkurat deg <3

     
12 år og fortsatt like GAL etter pipemusa ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar