mandag 5. februar 2018

Januar 2018


Første måned av 2018 er allerede over, og selv om denne måneden har gått veldig fort ser jeg på bildene mine at vi har opplevd en del. Mye snø har det kommet, noe hundene syns er toppen. Mange fine turer med lek i snøen har det blitt.

 


Vi har to bursdagsboffer i januar - først ut var Hedda, som fylte 2 år den 2. Vesle frøkna vår begynner og bli stor og voksen dame. Ei herlig frøken, som vi alle er veldig glad i. Hyggelige bursdagsmeldinger og film fikk vi fra kullsøsknene hennes i forbindelse med bursdagen. Alltid koselig å se/høre at de blir gjort stas på.

Hedda og Gina leker i snøen

Gilbert, som bor hos mamma og pappa fylte 8 år 24 januar. Noe vi feira med vaffelparty, som vi alltid pleier å gjøre da Gilbert har bursdag. I år måtte vi teste han litt, ville han klare å vente på "værsågod" hvis vi la en vaffel på hver labb.... Gilbert syns vi var på kanten strenge da, men han klarte det flere ganger. Gamle gutten vår må fortsatt få litt forskjellige utfordringer.


10. januar var Rosa, forvert Nina og jeg på Oslo dyreklinikk. Da sto øyelysing med gonioskopi på timeplanen, som er to undersøkelser som skal gjøres før flatter kan brukes i avl. Rosa var rolig og flink på bordet under undersøkelsene, og øynene hennes var helt perfekte. Så nå venter vi spent på når hun får løpetid, og krysser fingrene for valper i sommer.


Rosa har også vært på en liten ferie hos oss i januar, da forvert Nina var på reise med jobben i 4 dager og resten av familien hennes hadde fullt program. Veldig koselig med et besøk av Rosa, og fint for henne å være her noen dager igjen. Spesielt nå når det forhåpentligvis nærmer seg tiden hun skal ha valpene sine her hos oss. Rosa er alltid like glad for å se oss igjen, og hun viser så tydelig at hun kjenner oss. Når hun kommer hjem hit, så skal hun rett inn til farmor og farfar i nabohuset. Hvor hun vet akkurat hvor glasset med godbiter står på kjøkkenet, så er det inn i stua for å finne farfar og så finner hun bamsen hun har fått lov av farmor å leke med. Like imponerende å se på hver gang hun kommer på besøk, hun har samme ruta hver gang. Til stor glede for farmor og farfar, som er veldig glad i hundene våre.

Rosa på ferie i Warhuus en vakker januardag

Rosa sin bror Hampus, Smallville's Toastmaster klarte Bronsjemerket i lydighet søndag 28. januar. Gratulerer så mye til Hampus og eier Marianne, dere er flinke. Lykke til videre med lydighetstreninga!!

Fine og flinke Hampus viser frem Bronsjemerket sitt
Skiskytter'n vår

To helger med skiskytter renn for Jørgen, og en lørdag med fotball cup for Gina. En helg på hytta rakk vi også i løpet av januar. Noe hundene alltid syns er topp. Skiturer, truge-turer, aking og kose seg på go'dyna foran ovnen inne på hytta på kveldene - da er boffane storfornøyd.

Prinsessene våre koser seg på go'dyna ved ovnen på hytta
Fornøyd Linnea etter skitur

Lilly og pappa'n på trugetur

Hedda prøvesitter scooteren sammen med Gina
Boffane koser seg foran ovnen etter en lang og fin dag ute i snøen.

Nå er vi spent på hva februar har å gi oss....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar