mandag 28. mai 2012

En rolig dag pga sykdom

I dag har valpene fått ormkur. Alle ristet fort på hodet da de fikk pasta'n i munn, også smattet de det i seg. Husker akkurat samme reaksjon da Nora sine valper fikk ormkur for 8 år siden. Herlige småtasser. Lilly har også fått ormkur i dag, men hun fikk tablett og den gikk rett ned. Får passe på å gi Gilbert og Nora en tablett også, da vi først er igang med ormkur her. Valpene skal ha kur flere ganger før de drar herfra, og valpekjøperene må også følge opp dette da de får valpene hjem.

Jørgen tok bilde av at Lilly sjekker at alt er bra med valpen etter ormkuren.

Lilly syns det noen ganger er greit å sitte og gi valpene mat.
Og når mamma gidder og klappe henne samtidig, da storkoser Lilly seg.

Det var tid for å klippe klør igjen, skal si de vokser. I dag var hele gjengen noen marker da vi skulle klippe, men med litt kos fra Jørgen mens jeg klippet, så ble de litt roligere. Valpene har vært oppe i stua i hele dag, og de koser seg i den store nye bingen sin her i stua. De to sengene jeg har funnet fram igjen fra Idun og Nora er populære. Spennende å krabbe oppi den grønne, men den røde får stort sett være i fred. Lilly skjønner ikke helt at det ikke er plass til henne oppi disse små sengene. Hun prøver stadig en tur oppi for å se om det går. Vi har en stor slik seng stående som "trapp" for Nora i hundegården. Spørs om vi må vaske den og ta den inn, så Lilly kan få en slik hun også. Så får jeg høre om John eller farfar kan fikse en ny "trapp" til Nora. Hun liker så godt å sitte på taket på hundehuset sitt, men hun er jo litt kort i bena. Så hun trenger et lite trappetrinn for å komme seg opp på taket sitt.

Vi skulle hatt valpekjøpere på besøk her i dag, men måtte dessverre avlyse det for Jørgen har vært i så dårlig form i dag også. Veldig kjedelig for jeg vet jo at folk har gledet seg til å komme og hilse på småtassene, men sånn er det noen ganger. Sykdom kommer når det passer minst. Håper Jørgen får en bedre dag i morgen, og at Gina sin plutselige vonde mage og svimmelhet bare var unnskyldninger her istad, da hun ikke fikk sove.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar