søndag 13. mai 2012

Kranglete PC

En liten oppdatering fra John sin maskin, for min PC er ikke i humør. Får håpe John klarer og fikse den for meg litt utpå dag!! I går fikk John fikset vaskemaskinen igjen, vi har hatt noen dager uten vaskemaskin her og det merkes. Det blir endel valpetepper og håndkler som skal vaskes ved siden av den vanlige klesvasken av oss fire her i huset. Det har regnet de siste dagene og med Lilly sin nye interesse for graving, så går det noen håndkler til å tørke henne før hun kan gå inn til valpene igjen. Så i dag blir nok den store klesvaskdagen!!

I går var valpene 1 uke allerede, føler jeg lever litt i "ammetåke" her enda, men vi koser oss. Valpene vokser bra, og det burde de gjøre slik som de pupper. De pupper, sover, pupper og sover, også er det noen konserter innimellom da Lilly beveger seg ut og inn av kassa. Da blir det liv!!

I natt fingerhekla jeg nye halsbånd til dem, så nå har alle nye fine bånd igjen. Noen hadde vokst fra sin første og andre var så slikket på at det var på tide med nye merkebånd.

Valpenes halvsøster Caci's Just My Business "Moa" var på sitt første valpeshow arrangert av Svenske Spaniel og Retrieverklubben i Ulriksdal Sverige i går, hun ble Best I Rasen og Best In Show valp. Kjempe bra deby. Halvbror Caci's Know One's Business, ble også Best in Show Valp i Bollnäs i går. Skal bli spennende å følge med pappa Uno sitt kull på kennel Caci. De er 5 måneder gamle og allerede har tre stykker blitt Best in Show Valp, utrolig bra!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar